10 sterren vertelden hoe de maagdelijkheid verloor

De ster “Harry Potter” geeft toe dat hij “een van de weinigen was die echt het grootste succes bereikte” voor het eerst “.

‘Het gebeurde met de man die ik kende goed. Ik ben blij dat ik later veel betere seks had, maar de eerste was niet erg ongemakkelijk, omdat mensen vaak spreken. Een van mijn vrienden is bijvoorbeeld gewoon dronken en hij deed het met een soort vreemdeling onder de brug “.

Bron: Elle, juli 2014

Angelina Jolie

Ik moet zeggen dat Angei voor het eerst bloeder was dan de meesten van ons.

‘Ik begon seks te hebben met mijn vriend toen ik 14 was, maar seks gaf me de emoties die ik nodig had. Het moment kwam toen ik me dichter bij hem wilde voelen, en toen pakte ik het mes en sneed het uit, en hij – ik – ik. We vervangen bloed, we waren bedekt met haar benen, mijn hart was precies met een verbazingwekkende snelheid. Op het moment dat ik de val voelde, koop ik een lichaam dat ik zelf koop. Ik heb veel littekens. Het was de leeftijd waarop ik werd geilworden.com getekend voor een avontuur. Verschillende delen van bier i "Alles wordt gesproken"”.

Kim Kardashian

Zelfs voordat Kim beroemd werd om haar “seksvideo”, was ze slechts een 14-jarige maagd die seks wilde met zijn eerste vriend, ze ontmoetten elkaar voor vier jaar.

‘Ik was bijna 15 toen ik mijn maagdelijkheid verloor. We waren ongelooflijk verliefd, ik dacht dat we zijn getrouwd. Ik begon mijn moeder in de badkamer en zei: "Mam, ik denk dat ik seks zal hebben. Ik zou waarschijnlijk naar de dokter moeten gaan om pillen te besturen “. Moeder antwoordde: “Oké, oké”. Wat kan ze zeggen?”

Lena Dan

‘Mijn beste vriendin Audrey kwam op de een of andere manier naar me toe in de hoop de nacht door te brengen. Ze snikte en leek erg verloren. Ze dacht dat ik alleen was, dus opende ze de deur zonder te kloppen en "Schenken" Ik met een man

die alleen voor mij en. Hij heeft een paar volwassen jongens gemaakt. Penetreerde de ongemakkelijke situatie en schreeuwde door tranen: "Aap!”

Lena gaf toe dat ze haar vriendje niet vertelde dat de Maagd was, omdat ze “niet zo vaak” noemde. “Het was een beetje pijnlijker dan ik had verwacht”, geeft Lena toe – maar in een ander. Hij was erg nerveus en was nooit klaar. Toen lagen en praatten we, hij was heel leuk. Ik gaf toe dat ik gezondheid heb gedaan, hoewel een kleine selectie van een partner. Ik kon niet wachten als ik het mijn moeder kon vertellen “.